Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet olyan habcsókot...

Hogy lehet olyan habcsókot csinálni, aminek a közepe nem marad ragadós?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elmondjam a titkot? Rendben.

Ha egy késhegynyi szódabikarbónát raksz a tojásfehérjébe, akkor "levegősebb" lesz a belseje és jobban átsül.

2012. dec. 28. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) tegnap este megcsináltam a gabcsókokat, és mondhatni tökéletesek lettek! :) egyáltalán nem ragadt a belseje egyiknek sem
2012. dec. 30. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
habcsókokat*
2012. dec. 30. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök!

Ezért szeretek itt tanácsot adni, mert nagyon jók ezek a visszajelzések.

Szakács a szakmám egyébként, bármikor segítek, ha szükségét érzed.

boldog új évet kívánok!!!

2012. dec. 31. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm :)


Boldog Új Évet! :)

2013. jan. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!