Hogy lehet olyan habcsókot csinálni, aminek a közepe nem marad ragadós?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 23:02
1/5 anonim válasza:
Elmondjam a titkot? Rendben.
Ha egy késhegynyi szódabikarbónát raksz a tojásfehérjébe, akkor "levegősebb" lesz a belseje és jobban átsül.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) tegnap este megcsináltam a gabcsókokat, és mondhatni tökéletesek lettek! :) egyáltalán nem ragadt a belseje egyiknek sem
2012. dec. 30. 19:49
3/5 A kérdező kommentje:
habcsókokat*
2012. dec. 30. 19:49
4/5 anonim válasza:
Nagyon örülök!
Ezért szeretek itt tanácsot adni, mert nagyon jók ezek a visszajelzések.
Szakács a szakmám egyébként, bármikor segítek, ha szükségét érzed.
boldog új évet kívánok!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
Boldog Új Évet! :)
2013. jan. 1. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!