Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megromlott, vagy még jó?

Megromlott, vagy még jó?

Figyelt kérdés

Tegnap este 6-kor csináltam mákosgubát.

Előtte húsoskáposzta volt, és olyan jól laktunk tőle, hogy a guba kiment a fejünkből, de annyira, hogy bent felejtettem a sütőben.

Csak reggel vettem észre, gyors hűtőbe raktam.Nem érzem, hogy savanyú lenne, vagy bármi , normális íze van.

De azért mégis kint volt 1 éjjel.

Szerintetek öntsem ki, vagy még ehető?

Köszi a válaszokat.

Egy feledékeny anyuka.


2009. aug. 25. 11:22
 1/3 anonim válasza:
Ha tényleg nem érzed,hogy savanyú lenne akkor szerintem nem romlott.
2009. aug. 25. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Kóstold meg, és ha rossz az íze akkor romlott!
2009. aug. 25. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
dehogy romlott meg.mi egy csomószor van,hogy nem rakunk be valamit a hűtőbe, mert nem fér be (persze nem húst). egyáltalán ne izgulj, mivel meg van sütve, ezért nem fog megromlani, ahhoz azért több idő kéne
2009. aug. 25. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!