Mit esztek vacsira?
Figyelt kérdés
Hánykor szoktatok vacsizni? Főztök valamit a családnak? Esetleg főznek nektek? Mi szoktatok enni?2012. dec. 12. 18:31
1/8 anonim válasza:
Már vacsiztam négy körül, kelkáposzta főzeléket fasírttal, és kb. egy órája ettem még egy mandarint.
3/8 anonim válasza:
Libazsíros frissensült fehér kenyeret, lilahagymával pirospaprikával megszórva. Ezer éve nem ettem ilyet. Isteni!
4/8 anonim válasza:
Mindjárt sorra kerül. házi töpörtyű, friss kenyérrel, csemege uborkával. szívem szerint lilahagymával enném, de sajnos nem bírja a gyomrom. (már )
6/8 anonim válasza:
karfiollevest ettem, utána meg sült csirkecombot céklasalátával
főznek nekem még itthon élek
ebéd maradékát esszük meg, vagy főzünk vmi egyszerűbbet v főtt virsli, rántotta, tejberizs, tésztás ételek, bundáskenyér, melegszenics, kalács kakaóval stb
7/8 anonim válasza:
Milyen az a tojás pörkölt? Sosem hallottam még róla.
8/8 anonim válasza:
Vacsi volt: vajas kenyér tetejére karikára szelt kolbi.
A tojáspörköltet ahogyan én készítem:
Apróra vágott (reszelt) hagymát dinsztelek, törtpaprikával felengedem, (só, bors), majd tejfölbe lisztet símára keverek és azzal besűrűsítem a szaftot. Ebbe rakom bele a négybe vágott főtt tojásokat (van aki karikára szeli), és egy kicsit összefőzöm.
Apró nokedlit, vagy főtt rizst adok hozzá köretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!