Sertésnek melyik részéből a legfinomabb a fokhagymás sertéshús?
Figyelt kérdés
Oldalast nem eszik meg a többiek :-(2012. dec. 2. 08:35
3/7 doboszoli válasza:
Nálam a tarja, a szűz, esetleg a lapocka a sorrend.
4/7 anonim válasza:
Lapocka, comb, tarja, mindegyik jó fokhagymás sült húsnak, csak tudni kell jól megsütni, ne legyen száraz.
az elősütés serpenyőben, majd a sütőben, fólia alatt bevégezve mindig jó erdményre vezet.
de elősütés nélkül is megoldható, csak hosszabb ideig kell zsiradékkal kikent tepsiben sütni,egy pici vízzel, alufólia alatt. majd kibontva , megfordítva megpirítani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :-D
2012. dec. 2. 13:25
6/7 anonim válasza:
egyértelműen a tarja :) de ha a vegyes húst (oldalast) nem szeretik akkor neked a karaj fog megfelelni ami kevésbé zsíros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!