Valami gyors és viszonylag olcsó torta vagy süti recept?
Gyümölcs torta :
Piskota -vanilia krém- banán -ananász -szelatin a tetejére
A Lidlben hétvégén 90Ft-ért vettem leveles tésztát. Csinálhatod tojással lekenve sóval/szezámmaggal/köménnyel megszórva. De töltheted húsos/melegszendvics/kapros-túrós krémmel. Tehetsz bele virslit is. Ha édeset szeretnél egy kevés cukros túrót tölthetsz bele. De feltekerheted csigának, vagy pakolhatsz bele almát. Írd be a keresőbe, hogy leveles tészta. Rengeteg receptet kihoz és szinte fillérekből(esetleg otthoni hozzávalókból) prímán össze lehet ütni a vendégségnek.
És ha jól emlékszem az ostyalapok is le vannak értékelve a pennyben. Azt hiszem a Mogyis 150 Ft-ra. Abból príma olcsó tortát lehet csinálni. Különféle krémekkel kell megtölteni. Egyik barátnőm egyszer így csinált almás-pudingos tortát. Csak vigyázz ne áztassa el nagyon!
Ezek csak a legolcsóbb ötletek amik eszembe jutottak, de remélem tudtam segíteni.
Jó ünneplést!
Piskotatekercs, bogres suti, csokis keksz.
www.nosalty.hu/recept/piskotatekercs
www.sutigyar.hu/sutemeny-receptek/bogres_suti
Linkeltem is hogy en melyik recepteket szoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!