Szerintetek ezt hogy kell megcsinálni?
Egy vicces blogon találtam,de elég guszta ahhoz hogy meg akarjam csinálni:
Értem hogy a kenyérbe rakja a bepácolt húst,pörköltöt,sajtot,és fóliában süti.
De a hús vajon előre meg van sütve?
Milyen kenyérből lehet ezt?
Mennyi ideig kellhet sütni hogy ilyen szépen összeálljon?
Segítetek receptet kreálni hozzá?
" elment vadászni,meglőtte, hazavitte, megsütötte, megette" :)
láthatod lépésről lépésre, a hús fóliázot tepsiben előre meg van sütve.
lehet, hogy a kenyeret is maga sütötte. ahogy megpakolja , a hússal, sajttal és a gombaraguval, utána valamivel lenyomtatja, hűti.
utána lesz olyan szépen szeletelhető, ahogy az látszik.
elképzelésem volna, de még át kell gondolni, nem szeretnék vaktában lövöldözni:)
Nem fogyókúrázunk,szerencsés alkattal vagyok megáldva,ilyentől sem hizok el,sőt,hizlalót kell ennem hogy ne fogyjak 50 kiló alá (170 centihez).Párom is imádja a hasát,nem hizékony.
Házi kenyér kell,az már biztos,boltban ilyet nem veszek szerintem.
Gombát nem szeretjük,sima pörköltöt gondoltam,sok hagymával,jó zaftosat (de nem folyósat,hogy ne ázzon el a kenyér).
Lesütni oldalas? Előtte jól bepácolva.
Füstölt sajt bele,sparos krajcárt szeretem,nem olvad rögtön.
Esetleg bacon bele?Illetve csemegeubit karikázva tudok még beleképzelni.
Forrón gondoltam összerakni,és kicsit még sütőbe tenni,aztán összenyomni még,vagy sütöben rátenni egy téglát mondjuk,és úgy sütni 10 percet.
Szerintem ne pörkölttel csináld, hanem omlósra sütött hússzeletekkel. ha nézed a kérdéseket, a " vadas karajból " kérdésnél leírtam egy nekem nagyon bevált porhanyós sülthús készítési módszert, esetleg pillants rá.
a pörkölt mindenképpen kifolyik, ha lenyomtatod az alkotást, vagy beszívja a szaftot ... szóval én nem választanám a pörköltet.
De Te döntesz :)
van pl cipóban sült csülök, az sem egy kutyaeledel:)
Megnézem a másik kérdést akkor:)
Hidegen összerakva,oké,de utána sütés nélkül?
Akkor annyit felmelegitve amennyit megeszünk épp?
szerintem is ez egy hidegkaja, vendégvárásra tökéletes.
lehet kapni szögletes formakenyeret, majdnem mindenhol, abból el lehetne készíteni. persze jó minőségűből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!