12/20 anonim 

válasza:

Hát én kb. mindent :P, de amúgy elsősorban a csokisakat meg fahéjasakat.
13/20 anonim 

válasza:

Szinte mindent, ami kerek, aki kocka, ami krémes, ami gyümölcsös, ami meleg, ami hideg.... szóval kb úgy , mint Gombóc Artúr a csokit:)
imádom a sütiket.
14/20 anonim 

válasza:

Mézes krémes, Zsuzsi szelet, Kardinális szelet, almás pite.
15/20 anonim 

válasza:

Mindent, amit nem nekem kell megsütni és mindent, amit én sütök és az unokáim pillanatok alatt eltüntetik.
16/20 anonim 

válasza:

Nem vagyok nagy süteményes. Évente kb. kétszer veszek egy-egy szeletet, de akkor is csak a jó öreg "hatlapost" hagyományos módon elkészítve.
17/20 anonim 

válasza:

Állandóan Olénát ennék. Gyulán,a kiskézműves cukiban ettem,félelmetes.Alig várom,hogy újra ott járjak. Csokikrémes,zabos-kekszes tészta és kandírozott narancs.ÁÁhhhh
18/20 anonim 

válasza:

A kedvenceim a gyümölcstorták és sütik. :D
19/20 anonim 

válasza:

gyumolcsos turotortak, karamell kremes sutik:)
felfujtak, browniek, muffinok,pudingok:)
meg a kedvencem a skot krémes lepeny:) konnyu teszta (4db) es ez megtoltve vanilias kremmel. nagyon finom:))
meg a kinder szelet hazilag:) tejfölos joghurtos kremmel:)
20/20 A kérdező kommentje:
én a gyümölcsős sütit szeretem de összesen minden sütit szeretek
2013. márc. 30. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!