Instant kakóporból hogy készítsek szirupot?
Figyelt kérdés
Sütöttem egy kis szalagos fánkot és sajna nem nagyon találok a konyhába olyasmit amit rátehetnék. Itt nálunk semmi sincs nyitva sajnos. Van itthon instant kakaópor, talán abból valamit tudok rá készíteni? Vagy bármilyen ötlet jól jönne. Sűrgős.Köszönöm2009. aug. 16. 16:32
1/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod egy kis olvasztott vajban feloldani.
2/7 anonim válasza:
Kevés vajra (ha nincs olajra) lisztet szórsz, majd csomómentesre kikevered, felöntöd tejjel, és addig főzöd amíg puding állagú nem lesz. Hozzá adod az instant kakaóport, ízlés szerint cukrozod, és az egész olyan lesz mint egy csokipuding. Illeni fog a fánkhoz.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi bár igaz ami igaz nem hangzik túl jól..:-))
2009. aug. 16. 16:38
4/7 A kérdező kommentje:
Az elsőnek írtam az előbbit. Köszönöm mindkettőtöknek. A 2.-at megpróbálom azt hiszem.
2009. aug. 16. 16:39
5/7 anonim válasza:
A másodiknak igaza van,én is szoktam ilyet csinálni.
Tej,kakaópor,cukor,liszt,vaj. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem tegyél hozzá egy nagyon kicsi melegtejet! ha nincs tej, jó a víz is. De csak annyit hogy ne legyen ilyen "porállagú" tehát érted:D Ezt melegítsd meg mikróba,(gázon leég) aztán ebbe mártogathassátok, vagy belemártod,és hagyod míg megdermed.
7/7 anonim válasza:
Második vagyok, majd írd meg hogy sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!