Baranyi kálmanné kérdése:
Mi volt a vasárnapi ebéd?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 16:08
1/26 anonim válasza:
Gombabpaprikás rizzsel, kovászos udorkával
2/26 anonim válasza:
A szokásos: isteni húsleves házi csirkéből, rántott csirke és sült csirke krumpli pürével és salátával.:P (és desszertnek egy kis csoki;) )
3/26 anonim válasza:
Hát, az igazat megvallva krumplis tészta+kovi ubi, úgy kívántam (vagy a baby), tudom, hogy nem tipikus vasárnapi menü, de ez van!
4/26 anonim válasza:
Rántott csirke majonézes salival, gyümölcsrizs
5/26 anonim válasza:
Provanszi halfilé rizzsel, tepertős pogácsa. :)
maszatka
6/26 anonim válasza:
Húsleves, csirkepaprikás tésztával. Mára ez az ötlete támadt Anyunak. :D De isteni volt!
7/26 anonim válasza:
Huu :)) Nalunk sok minden, itt alszanak a lanyom baratai. :)
Husleves, etcsokis fankok (tobb mint 4talcanyi;-) karajbol porkolt,nokedlivel, sult csirkecomb, lecso tarhonyaval, rantott karaj,rantott virsli,rantott sajt, sult krumpli, krumplipure, es vettem vagy 8tabla csokoladet,estere lehet csinalok valami kis csokistejes...shaket:) es azthiszem holnap sem kell foznom :)
8/26 anonim válasza:
Az, ami tegnap: tárkonyos krumplileves és palacsinta. ma nem főztünk.
9/26 anonim válasza:
Ja,es meg csirkepaprikas is van orsotesztaval, de az mar tegnapi :)
10/26 anonim válasza:
Fasírt volt zöldbabfőzelékkel.
Tegnapról van még székelykáposzta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!