A bambuszrüggyel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Van itthon egy üvegcsében, vízben vagy valami sós lében szeletelt bambuszrügy. Így nyersen elég furi, vagy inkább seízű, és nem tudom, mit lehetne vele csinálni. Simán olajon meg lehet sütni?
Valami nem túl bonyolult módszert ha mondanátok, nagyon megköszönném. Csinálok délben úgyis sült csirkét, ahhoz úgyis jó lenne.
2012. nov. 17. 08:37
1/5 anonim 

válasza:

Én egyszer ettem.Akkor valami keleti rizses hús féleségbe volt bele párolva a többi zöldséggel együtt.De nekem nem jött be.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, valamit csinálnom kell mostmár vele,, szerintem az lesz, hogy megsütöm olajon a hús után. Bejön vagy sem, bár ha jól emlékszem nekem ízlett a múltkor.
2012. nov. 17. 09:00
3/5 anonim 

válasza:

Itt van egy csomó recept, amibe bambuszrügy kell:
4/5 anonim 

válasza:

Amit a 3-as linkelt azok jók. Én is ezt akartam.
Olajon ne süsd meg. Keverd bele az ételbe majd ott szépen a többi hozzávalóval megfő-megsül.
Ha szereted a kínai kaját, akkor ez is ízleni fog.
5/5 anonim 

válasza:

ha simán egy csilis, fűszeres paradicsomszószba belekevered, (mert már kész, főtt ) finom, gazdag szószod lesz, egy kis pirított csirkemellhez, rizshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!