Hogy készítsek besamelt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 15:52
1/5 anonim 



válasza:





Szia!
6 evőkanál liszt , 5 dkg vaj, 8 dl tej
só,fehérbors,tojássárgája.
Megolvasztod a vajat,rádobod a lisztet ,piritod ,amig a vaj fel nem veszi a lisztet,majd FORRÓ tejjel felengeded és habverő segítségével csomómentesre kevered,sóval,fehérborssal ízesíted és 2 db tojássárgájával teheted lágyabbá, én sajtot is tennék bele reszelve :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 13. 16:17
3/5 anonim válasza:
minden jó csak tejföl is kell bele.
4/5 anonim 



válasza:





Egy igazi hamisíthatatlan basamelbe nem kell tejföl utolsó válaszoló!!!!
Első voltam,szakács vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!