Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítsek besamelt?

Hogy készítsek besamelt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

6 evőkanál liszt , 5 dkg vaj, 8 dl tej

só,fehérbors,tojássárgája.

Megolvasztod a vajat,rádobod a lisztet ,piritod ,amig a vaj fel nem veszi a lisztet,majd FORRÓ tejjel felengeded és habverő segítségével csomómentesre kevered,sóval,fehérborssal ízesíted és 2 db tojássárgájával teheted lágyabbá, én sajtot is tennék bele reszelve :)

2009. aug. 13. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 13. 16:17
 3/5 anonim válasza:
92%
minden jó csak tejföl is kell bele.
2009. aug. 13. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi hamisíthatatlan basamelbe nem kell tejföl utolsó válaszoló!!!!


Első voltam,szakács vagyok

2009. aug. 13. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
besamelbe*
2009. aug. 13. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!