Sült csirkecomb serpenyőben?
Figyelt kérdés
Van 3 db nagy egész csirkecombom. Nincs tepsim, így csak serpenyőben tudom elkészíteni. A bőrét már lenyúztam, reggel besóztam. Hogy készítsem el, (mennyi olaj kell alá) meddig kell sütni, milyen hőfokon, esetleg egyéb praktikák. Köszönöm. (F)2012. nov. 10. 17:58
1/4 anonim válasza:
Egy nagyobb serpenyőben forrósíts egy kis olajat ( zsírt) kb egy ujjnyi magas legyen. ebbe tedd bele a combokat, amikor jó forró a zsiradék, majd pár perc múlva fordítsd meg,hogy a másik felét is összekapja. ekkor csendesítsd a lángot, majd fedő alatt időnklént megforgatva süsd pirosra.
2/4 anonim válasza:
Még akarom mondani, hogy vágd el az ízeületnél, sokkal könnyebben mozgatod így a 6 darab húst serpenyőben, mint egészben. fog egy kis levet engedni, de ennyi kell is a puhuláshoz, sőt, lehet, hogy a egy csepp vízet időközben
kell hozzá adni, nehogy leragadjon.
a ha a csont mentén is teljesen puha, akkor fedő nélkül pirítsd meg ízlésed szerint.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyot segítettél. Köszönöm!
2012. nov. 10. 18:41
4/4 mustafa33 válasza:
Hogy miért vetted le róla a legjobbat ☺ ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!