Évfordulóra ez a vacsora jó lesz? Más ötlet? 18L
Azt tudni kell, hogy nem nagyon szoktam főzni:/
Ehhez valami könnyű krumplipürére gondoltam, és valami saláta. Arra valakinek valami ötlet?:))
Kicsit félek, hogy ez túl hétköznapi..de mivel tudja, hogy nem vagyok konyhatündér, így tőlem minden meglepetés:D
Desszertnek meg valami valami édesség..talán asztúriai joghurttorta:)
Szerintetek? Köszönöm előre is!
tökéletes :)
uborka vagy paradicsomsaláta mehetne mellé
Szerintem ebben semmi bonyolult nincs. én bátorítalak, hogy nyugodtan vágjál bele. a krumplipüré tökéletes hozzá, vagy esetleg mexikóis rizs, amit egy vizetett bögréme nyomkodtsz, majd a tányérra borítod. kész a formázott rizs. mellé a kisült húsfalatkák.
bazsalikomos paradicsomsalátát adnék mellé.
ezt a joghurtortát nem ismerem, de ha könnyűnek találod, csináld meg.
a joghurtortáknak mindig sikere van, mert könnyű és finom.
Sok sikert!
Sz.tem is csináld meg bátran :)
Annyi,h ha tényleg ritkán tevékenykedsz a konyhában egy próba főzést csinálj, én is mexikói zöldséges rízst ajánlanék mellé,és mondjuk uborka salátát.
Deszzertnek pedig csinálhatnál csoki és vanília pudingot, két pohárban zebra csíkosan rétegezve. Az nem nehéz :) Arra figyelj,h ne használj fél L tejet egy cs. pudinghoz,h sűrű legyen, akkor akár ki is boríthatod egy kis tányérba, díszítheted gyümivel, mazsolával, kokúsz reszelékkel, tejszínhabbal vagy amire csak futja a fantáziád :)
Sok Sikert.
21L
A végén mi jót sütöttél? :)
Utcsó válaszló vagyok :)
Ezt csináltam meg, azzal a zöldséges rizzsel amit ajánlottatok, nagyon finom lett!:))
Előtte megcsináltam még próbának, akkor nagyon sótlan lett:D:D De az este tökéletesen sikerült:))
Sütinek meg inkább csak a kedvenc muffinját csináltam meg, azt nem tudom elrontani, sütésben legalább otthon vagyok:))
Köszönöm szépen a tanácsokat, nagyon jól jöttek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!