Mit főzzek ma? Már nem jut eszembe semmi ötlet.
Húsos ételre gondolsz??
Én pl. sajttal töltött csirkemellet csináltam krumplipürével..
Angyalbügyörőt is akartam,de csak jövőhéten lesz.
Ja,és savanyú káposztaleves van,olyan karácsonyi.
brassói,
rántott csirkecomb,
borsófőzelék,
pörkölt,
tojásos nokedli,
krumplistészta,
húsos tészta,
rakott krumpli,
palacsinta,
paprikáskrumpli,
bakonyi,
gombapörkölt,
paradicsom mártás,
meggymártás főtt hússal,
gulyás leves
Attól függ, hogy mi van otthon?
Én székelykáposztát csináltam 2 napra.
virslis krumplileves, lencseleves, zöldborsóleves, paradicsomleves, húsleves, gyümölcsleves, almaleves, tojásleves, krémlevesek, gulyásleves, tarhonyaleves, gombócleves, frakfurtileves
krumpli, bab, borsó, lencsefőzelék, sóska, spenót bundáskenyérrel, főtt tojás, sült virsli, kolbász, párizsi, tarja
lecsó, rizses, tarhonyáshús, nokedli pörkölttel, rakotttészta, mákos, diós, túrós, grízes, lekváros, sajtos-tejfölös, zöldséges, husostészta, pizza, lasagne, bukta, pit, rizskoch, tejbegríz, rakottkrumpli, káposzta, karfiol, sült hekk krumplipürével, rántott hal, hús, sajt, karfiol, gomba rizzsel, tokány rizzsel, vadas zsemlegombóccal, paradicsomos káposzta fasírttal, sült vagy töltött csirke krumplipürével almakompóttal, ökörszem, túrós, almás, mákospite, gofri, palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!