Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás krém? Annyi recept van...

Tojás krém? Annyi recept van a neten, de mégis van valakinek egy tuti jo receptje?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 10:51
 1/5 Secu válasza:
100%

6db tojást megfőzök keményre,majd lereszelem őket,plusz még 1fej vöröshagymát reszelek bele,aztán annyi margarint keverek hozzá,hogy kenhető legyen a massza,végül mustárral,sóval,borssal ízesítem:D

Én így szoktam csinálni,és finom:D

2009. aug. 6. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valami izgalmasabbra vágysz próbáld ki a kenőmájasos tojáskrémet. Apróra vágott vöröshagymát kell összekeverni kenőmájassal, összetört főtt tojással, margarinnal, és fűszerezni sóval borssal mustárral. Simára kell keverni, lehűteni, és utána már lehet is kenyérre kenve enni. Nagyon finom :)
2009. aug. 6. 11:19
 3/5 A kérdező kommentje:
a kenömájasost ismerem,es nagyon finom.én az iskolában ettem életem legjobb tojáskremes kenyeret,de sajnos az már 20 éve volt!olyat szeretnék csinálni,vagy valami hasonlot!
2009. aug. 6. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugy izlik a legjobban, ahogy az elsö válaszoló irta, csak mi még egy doboz tejfölt is keverünk bele.
2009. aug. 6. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Van egy olyan étel, hogy zsidó tojás. Nem tudom miért ez a neve... Mindegy.

10 főtt tojás, 2-3 evőkanál zsír, (gondolom lehet margarin is, mi szeretjük a zsírt, nem lesz tömény és émelyítő) 1 fej vöröshagyma, pirospaprika, só, bors, kömény és mustár kell bele. Ja és persze só. Nagyon finom.

2009. aug. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!