Mit csináltok, hogy kevert tésztában ne "szálljanak" le a tepsi aljára a mazsolaszemek?
Figyelt kérdés
Mindig kicsit megégnek ezért egyes szemek.:(2012. szept. 21. 14:35
1/4 anonim válasza:
Kevés lisztel szord meg .majd szitán keresztül rázd le a lisztet a mazsoláról. Annyi marad rajta ami eélg ahoz,hogy ne süllyedjen le.. a gyümölcsökkel is ezt kell csinálni..
3/4 anonim válasza:
Forgasd bele lisztbe, és akkor a liszt odaragad a kevert tésztához, és ott tartja akár mazsola, akár meggy vagy egyéb gyümi.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Kipróbálom!
2012. szept. 23. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!