Pesten kitől rendeltek pizzát?
Melyik a legjobb pizzéria ami árban és minőségben is megéri. (XIII.kerület)
az alábbiak kizárva
-Pizzaking(mostanában állandóan elrontják a rendelésem és elegem van belőlük)
-Theopapa (idegesít hogy van szállítási költség és a pizzáik amúgy is kicsit drágábbak, bár itt nagyon finom)
-Don pepe (múltkor ettünk az pizzériában és kb 1óra volt mire kihozták, ránk se bagóztak, ráadásul túl átlagos a pizza)
Pizzaforte jobb mint a DonPepe? Én is jobbat keresek mint a Pepe, időnként elpitiskedik a feltétet, inkább kérnének többet.
Viszont pikk-pakk itt vannak és a netes rendelést is tökéletesen kezelik, bármilyen megjegyzésem van követik ahogy kérem.
Azelőtt én is Don Pepés voltam, de a Pizza Forte sokkal jobb és finomabb, nekem jobban ízlik. S lehet választani, hogy vékony tészta, vagy vastag tészta legyen a feltétek alatt.
Amúgy a legkirályabb pizza Törökbálinton van (Halászcafe), de ők nem szállítanak Pestre sajnos...
Én az Angel pizzériától rendelek (angelpizza.hu)
Meg vagyok velük elégedve minden szempontból, bár az akciós pizzán nem olyan sok a feltét, mint amúgy, a többin. Gyorsak is, legalábbis nekem jó tapasztalataim vannak, legutóbb negyed órán belül már ettem is (jó, közel is lakok hozzá)
Pizzaforte.
Eddig én is a Pizzakingtől rendeltem, de betelt nálam a mécses, eltört a pohár, mindig elrontják. Mostanában nagyon lassan is dolgoznak, másfél km-re lakok tőlük, és majdnem 2 óra volt, mire meghozták a kihűlt virsliset (pedig sima sajtosat kértem!!!). -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!