Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pesten kitől rendeltek pizzát?

Hájaaa kérdése:

Pesten kitől rendeltek pizzát?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb pizzéria ami árban és minőségben is megéri. (XIII.kerület)

az alábbiak kizárva

-Pizzaking(mostanában állandóan elrontják a rendelésem és elegem van belőlük)

-Theopapa (idegesít hogy van szállítási költség és a pizzáik amúgy is kicsit drágábbak, bár itt nagyon finom)

-Don pepe (múltkor ettünk az pizzériában és kb 1óra volt mire kihozták, ránk se bagóztak, ráadásul túl átlagos a pizza)

2012. szept. 10. 16:54
 1/8 anonim válasza:
100%
Pizzaforte a kedvencem.
2012. szept. 10. 16:59
 2/8 SzilKa ***** válasza:
Pizza Forte a legjobb.
2012. szept. 10. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Pizzaforte jobb mint a DonPepe? Én is jobbat keresek mint a Pepe, időnként elpitiskedik a feltétet, inkább kérnének többet.

Viszont pikk-pakk itt vannak és a netes rendelést is tökéletesen kezelik, bármilyen megjegyzésem van követik ahogy kérem.

2012. szept. 10. 17:25
 4/8 SzilKa ***** válasza:

Azelőtt én is Don Pepés voltam, de a Pizza Forte sokkal jobb és finomabb, nekem jobban ízlik. S lehet választani, hogy vékony tészta, vagy vastag tészta legyen a feltétek alatt.

Amúgy a legkirályabb pizza Törökbálinton van (Halászcafe), de ők nem szállítanak Pestre sajnos...

2012. szept. 10. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Pizza Forte -szerintem is-, bár én a Don Pepével is meg vagyok elégedve.
2012. szept. 10. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem DonPepe. Imádom az internetes rendelést, és hogy lehet tésztát is választani náluk. Soha nem kevertek be a rendeléssel, 20 perc alatt itt vannak, és imádom a 20%-os kuponjaikat.
2012. szept. 10. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Én az Angel pizzériától rendelek (angelpizza.hu)

Meg vagyok velük elégedve minden szempontból, bár az akciós pizzán nem olyan sok a feltét, mint amúgy, a többin. Gyorsak is, legalábbis nekem jó tapasztalataim vannak, legutóbb negyed órán belül már ettem is (jó, közel is lakok hozzá)

2012. szept. 17. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Pizzaforte.

Eddig én is a Pizzakingtől rendeltem, de betelt nálam a mécses, eltört a pohár, mindig elrontják. Mostanában nagyon lassan is dolgoznak, másfél km-re lakok tőlük, és majdnem 2 óra volt, mire meghozták a kihűlt virsliset (pedig sima sajtosat kértem!!!). -.-

2012. szept. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!