A sütemény tésztáját a tejföl lágyítja? Vagy nincs rá ilyen hatása? A tojás sárgájának azt tudom, hogy van!
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:41
1/3 anonim válasza:
Igen lágyítja,főleg az omlós tészta recepteknél.
2/3 anonim válasza:
Pesze, hogy lágyítja, a tojás inkább összetart, a tejföl pedig gyúrhatóvá, rugalmassá teszi.
persze, csak mértékkel, mert hamar túl lehet lágyítani, akkor pedig megint liszt kell, és máris eltértünk az arányoktól:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. szept. 3. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!