Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "gyári, fehér" marcipánt...

A "gyári, fehér" marcipánt hogyan lehet igazán fehérré tenni?

Figyelt kérdés
Ha ugyanannyi gramm porcukrot hozzágyúrok, akkor fehér lesz? Mert így ugye nem kimondottan fehér színű.

2012. aug. 27. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mint ahogy a mandula sem, amiből a marcipán készül... Szerintem a sok cukortól nem lesz fehérebb, mert elolvad benne úgyis. Cserében ragadni fog.
2012. aug. 27. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Fehérebb nem lesz tőle,csak puhább. Ha arra gondolsz,hogy a cukrászsütemények sokkal fehérebbek,azt általában nem marcipánból készítik. Ha jól tudom annak formix a neve,ami állagra és kicsit ízre is hasonlít a marcipánra.

Szóval szerintem a porcukortól fehérebb nem lesz sajnos.

2012. aug. 27. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.


Közben kutakodtam, fehér ételfestékkel lehet csak megoldani vagy készítek fondantot.

2012. aug. 27. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, a fondantot ajánlom! Azt úgy színezed, ahogy akarod, eredetileg pedig szép fehér :)
2012. aug. 27. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!