Nagy baj ha nincs a keksztekercsbe kókusz?
szoktam a töltelékbe tenni, de most nincs itthon kókusz viszont nagyon ennék. Annyira nincs jelentős íze benne a kókusznak, szerintetek?
[link] ez alapján csinálom
Ha van otthon 1 citrom, reszeld bele a héját, és a levét is csavard bele. Így nem kókusz-tölteléked, hanem citrom-ízű tölteléked lesz.
Ha nincs citrom, akkor kavarj bele kakaót, és az is fincsi lesz, csupán esztétikai hiányosság, hogy a tészta is, és a töltelék is barna lesz.
2-es vagyok!
Szóval a töltelékbe a kakaó, az nem volt részemről jó ötlet, de a citromos az jó. Ha citrom nincs, akkor megteszi a citromlé is.
Miért lenne gond, ha nincs benne kókusz?
A kérdező keksztekercsnek nevezi, amit készíteni akar, és nem kókusz-tekercsnek!
Semmi gond, valamikor nem is raktunk bele kókuszt, mellesleg mint a példa is mutatja, nem is szereti mindenki. (Egyébként a kókusztól én magam is fulladozok, túl száraznak találom.)
Kedves Kérdező!
Ne aggódj a kókusz hiánya miatt.
Én pl. a darált kekszet gesztenye-masszával gyúrtam össze, közel-távol nem volt benne a kókusz, mégis a 10 újjúnkat megnyaltuk utána.
Fincsi lesz az kókusz nélkül is, bármilyen más ízesítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!