Mit csinaljak hoyg a keremem sürübb legyen?
Figyelt kérdés
torta kremet csinlatm de nagyon flyekony lett!Most mit tegyek bele hogy besürüsödjön?csak mert kene mar kennem a tortat de hat nagyon folyekony!Lecci segitsetek!2012. aug. 9. 19:03
1/5 anonim válasza:
milyen krémet csináltál?
Mert ha cukrászkrémet, akkor vaníliapudinggal is betudod. A legjobb ugyanis a keményítő, de ha nincs otthon akkor a puding jó lehet! Vagy, ha van pl. túród, és ízvilágban megy hozzá, keverd vele össze. Vagy mák, dió, mandula.
Liszttel is be szokták sűríteni, de azt sem mindegyik krémhez lehet használni.
Lehetőség lehet még a vajjal való dúsítás is, és akkor vajas krémet kapsz! Remélem valamelyik hasznos lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
hat ez oroszkremnek keszül!Aza baj hogy nagyon folyekony lehetetlen kenni!mennyi tejjel fözzem a pudingot hogy kemeny is legyen ha hozza adom ehez?!
2012. aug. 9. 19:18
3/5 anonim válasza:
pl. tej állagú a krémed? vagy azért sűrűbb?
Ahhoz nagyon jó a vaníliapuding! nem tudom mennyi krémed van, de ha olyan 3 decinyi, akkor 3 deci tejhez add a pudingot, és mikor már besűrűsödött, keverd hozzá a krémed!
4/5 A kérdező kommentje:
oke!Kösziii!:)
2012. aug. 9. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!