Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne ujra "friss"?

Hogyan lehetne ujra "friss"?

Figyelt kérdés
sütöttem ma fánkot(szalagos) és nem ette ugy a család mint eddig vagyis elég sok megmaradt. holnapig gondolom eláll a hütőben de nem lesz olyan mint frissen. van valami praktika arra hogyan lehetne holnap "felfrissiteni"??
2012. aug. 4. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
max, ha újra átsütöd egy pillanatra forró olajban.mikrózva nem finom:(
2012. aug. 4. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Édesanyám nem újra sütötte zsírban, olajban, hanem a sütőt melegítette fel, és tepsibe sorbarakva bedugta, míg átforrósodtak. Így nem szívták fel magukat plusz zsíradékkal.

Persze olyan, mint frissen, már sosem lesz!

2012. aug. 4. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én többször sütöttem már, és mikrózva ugyanolyan jó volt. Pedig kajában nem vagyok igénytelen kajában, ha rossz lett volna, soha többet. De finom volt még azután is.
2012. aug. 4. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a mikró = édesanyám felforrósított sütője. :)))
2012. aug. 5. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!