Milyen ez a recept így? Nem fog lesüllyedni a krém az aljára?
Figyelt kérdés
Nagyoncsokis muffinról van szó:
elkészítem az alapreceptet,szórok bele kakaópor és csokidarabokat (boci tejcsoki),ezt összekeverem,a krém pedig csokipuding lenne(Dr\'Oetker-es)és az lenne a FŐ KÉRDÉS,hogy ha,a muffinpapír aljára teszek a tésztából,majd egy kiskanál puding és megint tészta és be a sütőbe,Nem fog kifolyni vagy az aljára süllyedni a puding?
Köszönöm előre is a válaszokat
2009. júl. 18. 23:15
1/2 anonim válasza:
így még nem próbáltam, de szerintem nem jó ha újra sütöd a krémet. Én úgyszoktam, hogy mikor klisültek levágom a tetejüket, kicsit kikapark csippentek a belsejéből és oda töltöm a krémet.a tetejére vissza teszem a kalapját, majd ha nem tetszik a látvány(általában)csinálok csokimázat és azzal leöntöm. karécsonyra tojásfehérjét vertem fel sok cukorral mint a mézeskalácsokra szoktak és azt öntöttem rá .isteni.
2/2 anonim válasza:
nem süllyed le, ha elég sűrű a muffin tésztamasszád
én szoktam ilyet sütni, nagyon finom
a fánkosok úgy csinálják, hogy a már kész megsült muffin alján át beszúrnak fecskendővel vagy vékony habzsákkal és utólag nyomják bele a pudingot vagy lekvárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!