Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ez a recept így? Nem...

Milyen ez a recept így? Nem fog lesüllyedni a krém az aljára?

Figyelt kérdés

Nagyoncsokis muffinról van szó:

elkészítem az alapreceptet,szórok bele kakaópor és csokidarabokat (boci tejcsoki),ezt összekeverem,a krém pedig csokipuding lenne(Dr\'Oetker-es)és az lenne a FŐ KÉRDÉS,hogy ha,a muffinpapír aljára teszek a tésztából,majd egy kiskanál puding és megint tészta és be a sütőbe,Nem fog kifolyni vagy az aljára süllyedni a puding?

Köszönöm előre is a válaszokat


2009. júl. 18. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
így még nem próbáltam, de szerintem nem jó ha újra sütöd a krémet. Én úgyszoktam, hogy mikor klisültek levágom a tetejüket, kicsit kikapark csippentek a belsejéből és oda töltöm a krémet.a tetejére vissza teszem a kalapját, majd ha nem tetszik a látvány(általában)csinálok csokimázat és azzal leöntöm. karécsonyra tojásfehérjét vertem fel sok cukorral mint a mézeskalácsokra szoktak és azt öntöttem rá .isteni.
2009. júl. 19. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

nem süllyed le, ha elég sűrű a muffin tésztamasszád

én szoktam ilyet sütni, nagyon finom


a fánkosok úgy csinálják, hogy a már kész megsült muffin alján át beszúrnak fecskendővel vagy vékony habzsákkal és utólag nyomják bele a pudingot vagy lekvárt

2009. júl. 19. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!