1/3 anonim válasza:
egy kevés zsírt alátéve serpenyőben ilyen szép pirosra sütheted. forgatni kell.
2/3 anonim válasza:
Sztem ennek elég rendesen meg van égve a széle, de egyszer 1 főzős műsorban láttam h a szakács úgy sütötte meg sütőben h tepsire zsírpapír rá a szalonna, megint zsírpapír és a tetejére 1 másik tepsi. Így elméletileg nem pöndörödik be a széle
3/3 anonim válasza:
NEm csak serpenyőben lehet sütni, hanem sütőben is!
De a leggyorsabb a mikró! Egyszer túrós tésztára szalonnát akartam sütni, kipróbáltam. Egy perc alatt egyenletesen ropogósra süti a mikró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!