Szerintetek megegyem? Lehet megromlott.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van tegnapelőttről fasírt masszám! (Szóval tegnapelőtt bekavartam a húst a hozzávalókkal, de mivel frissen szeretem, nem sütöttem ki) Ma maradt még 6 db, de nyersen belekóstoltam, és kicsit savanykás! Az lehet a hagymától, vagy romlott a hús? Most éppen süledeznek, de nagyon jó illata van! Mi tévő legyek?2012. júl. 27. 13:06
11/12 anonim válasza:
ha már megetted, és jónak érezted,semmi baja nem lehetett. a nyers fasírthús a hagymától lehet enyhén savas ízű, de ez kisütés után nem érezhető, csak a fűszer aromája.
ha tegnapelőtt friss húsból lett bekeverve, és tökéletes a hűtőd, akkor annak nem lehet semmi baja.
12/12 anonim válasza:
A beáztatott zsemlétől/kenyértől lehet savanykás íze, az élesztő és az adalékanyagok miatt amiből készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!