Milyen lesz a töltött paprika, ha darált hús helyett túrót használok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:19
12/21 A kérdező kommentje:
Az agyamat szétröhögtem rajtatok! :D Mindenkinek ment a kéz!
Sajnálom, ha valakinek elvettem az étvágyát, és megnyugtatásul közlöm, hogy a fenti ételt nem készítettem el, de nem annyira a túró-paradicsom képe, hanem a hús hiánya miatt.
2012. júl. 17. 15:07
13/21 anonim válasza:
Ó, én balga, ebéd után vagyok és elolvastam,sajnos el is képzeltem milyen lehet, most valahogyan el kell terelni a gondolataimat. :-DDDDDDDDDD
14/21 anonim válasza:
Akkor most én röhögök!
Mert képzeld, én pedig megcsináltam, igaz, hogy a túróba kavartam egy kis reszelt sajtot is, így nem főtt szét, összeállt, és az egész nagyon fincsi lett!
:))))))))))))))))
15/21 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ,nagyon király vagy utolsó!!!
Látjátok? :D Csak jó lett, íme, a válaszoló még él! :D
Na akkor én is kipróbálom végre! :D
2012. júl. 17. 16:35
16/21 anonim válasza:
Túró és paradicsom nem okoz hasmenést? Mi egyszer tejszines ételt és paradicsomosat ettünk és másnap sorban álltunk a WC előtt. :-))))
17/21 anonim válasza:
Egyedül élek, a laptop itt van az ölemben, velem! :))))
19/21 anonim válasza:
Mondom, egyedül vagyok itthon, nyugodtan ülhetek rajta :)))
20/21 anonim válasza:
A laptopra gondoltam, hogy ott is az öledben van ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!