Ez jó lenne krémnek?
Figyelt kérdés
Megcsinálnám a vanília pudingot, várnék egy kicsit míg hűlne , majd a felvert habtejszínt hozzáadnám, és apró őszibarack kockákat raknék bele, esetleg a levét is hozzáadnám. ezzel tölteném meg a tortát. Ez így jó lenne, vagy valami gusztustalanság jönne ki belőle? Esetleg tipp?2012. júl. 11. 21:33
1/4 anonim válasza:
szerintem finom lenne de a levét ne add hozzá
2/4 anonim válasza:
Minden jó kaja a próbálkozásból született, úgyhogy szerintem mehet. :)
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon finom lenne csak sajnos a tortába nem állna meg, mert lágy lenne.Én tennék bele egy kis zselatint(vízben feloldva felforrósítva, és bele a hűlő pudingba.mondjuk egy kanállal fél dl vízben)
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval: nem árt bele egy kis zselatin. ja és a pudingot főzd egy kicsit sűrűbbre: egy tasakhoz ne fél liter, hanem mondjuk 3 deci tejet adj. És teljesen ki kell hűlnie, nem csak kicsit :D
Én legutóbb ezt csináltam: másfél csomag tejszínízű puding, megfőzve, teljesen kihűtve. 10 deka vaj habosra keverve kb. ugyanannyi porcukorral, majd attam hozzá egy citrom levét és héját. Ezt kevertem össze a teljesen hideg pudinggal. A krémmel töltöttem meg a piskótát és citromszeletekkel díszítettem, finom lett. De ugyanezt barackkal is el tudom képzelni, csak annak nem tenném bele a levét. Jó kísérletezést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!