Rakjak még ezen kívül a pizzára valamit?
Figyelt kérdés
Paradicsomos alap + kolbász + hagyma + sajt2012. júl. 7. 23:19
1/7 anonim válasza:
egy pici fokhagyma ,nagyon finommá teszi, oregánó, csemege kukorica! :)
2/7 anonim válasza:
Ez attól függ hogy mit szeretsz mert sok mindent lehet rátenni . Egyébként ha tudok akkor próbáld többfajta sajttal csinálni úgy sokkal finomabb .
4/7 anonim válasza:
egy pici erős paprika! :P De tényleg amúgy mindenkinek más az igénye! Az én pizzám igy nézne ki! Paradicsomos alap, sonka v kolbász, lila hagyma, fokhagyma, paradicsom, erős paprika, kukorica, sajt , oregánó. De valaki nem szereti a paradicsomot, valaki csülökkel szereti amit én utálok, valaki tesz rá oliva bogyót, na én azt sem szeretem, te tudod mit szeretsz! :)
5/7 anonim válasza:
Az én kedvenc feltétem a pizzán: paradicsomos, darálthúsos, fűszeres (oregánó, só, bors) alap, rá kockára vágott sonka, jó sok kukorica és még annál is több sajt! :)
Nagyon finom, legközelebb hagymát is teszek rá, mivel úgy is imádom a hagymát.
Én kukoricát tettem volna még bele mindeképpen, el nem tudom képzelni a pizzát kukorica nélkül :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A kukorica jó ötlet, van is itthon konzerv.
2012. júl. 8. 10:43
7/7 anonim válasza:
Tökéletes lesz, a hagymát ne sajnáld róla. lila, póré, újhagyma bőven mehet rá. a kukurúz is finom, ha kész konzerv, csemege.ha van egy kis csíkokra vágott szalonna is mehet rá, és a sajtot nagylukon reszeld, úgy szépségesen bevonja az alkotást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!