Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kemény tiramisu krémet hogyan...

Kemény tiramisu krémet hogyan csináljak?

Figyelt kérdés
A krém tortába lenne és olyan kellene ami nem folyik, és rögtön szilárdabb állagú, vajkrémmel szeretném csinálni. Nagyon fontos hogy szilárdabb állagú legyen hogy tudjam a tortát díszíteni.

2012. júl. 2. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Habtejszínt verj fel hozzá ne tubusos tejszínhabot használj + ha szükséges akkor zselatin

Jah a habot jól verd fel és úvatosan keverd a sajttal össze

2012. júl. 2. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A Hulala nevű tejszín (növényi tejszín) jó keményre felverhető és nem esik össze, jól tartja az állagát.(Tesco-ban tuti kapni) Épp ezért cukrász tejszínnek is nevezik. A mascarpone is jó a krémhez, mivel az is jó sűrű, ragacsos. E kettő keveréke, meg az ízesítés szerintem jó lesz. Így legalább kihagyhatod a tojást ebben a nagy melegben.
2012. júl. 2. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Így keresd: Hulala cukrászati habalapanyag (asszem 2dl és 4dl dobozban kapható)


A Hulala cukrászati növényi habalapanyag alkalmas sütemények és fagylaltok készítésére és díszítésére.


A Hulala cukrászati növényi habalapanyag térfogata többszörösére is felverhető.

Forgalmazza:tesco, auchan,metro, match,cora, reál,coop, cba


Jó munkát! :)

2012. júl. 2. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mascarpone a megoldás. És isten ments, nehogy vajjal keverd, az nem kell a tiramisuba!
2012. júl. 2. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!