Kemény tiramisu krémet hogyan csináljak?
Figyelt kérdés
A krém tortába lenne és olyan kellene ami nem folyik, és rögtön szilárdabb állagú, vajkrémmel szeretném csinálni. Nagyon fontos hogy szilárdabb állagú legyen hogy tudjam a tortát díszíteni.2012. júl. 2. 16:29
1/4 anonim válasza:
Habtejszínt verj fel hozzá ne tubusos tejszínhabot használj + ha szükséges akkor zselatin
Jah a habot jól verd fel és úvatosan keverd a sajttal össze
2/4 anonim válasza:
A Hulala nevű tejszín (növényi tejszín) jó keményre felverhető és nem esik össze, jól tartja az állagát.(Tesco-ban tuti kapni) Épp ezért cukrász tejszínnek is nevezik. A mascarpone is jó a krémhez, mivel az is jó sűrű, ragacsos. E kettő keveréke, meg az ízesítés szerintem jó lesz. Így legalább kihagyhatod a tojást ebben a nagy melegben.
3/4 anonim válasza:
Így keresd: Hulala cukrászati habalapanyag (asszem 2dl és 4dl dobozban kapható)
A Hulala cukrászati növényi habalapanyag alkalmas sütemények és fagylaltok készítésére és díszítésére.
A Hulala cukrászati növényi habalapanyag térfogata többszörösére is felverhető.
Forgalmazza:tesco, auchan,metro, match,cora, reál,coop, cba
Jó munkát! :)
4/4 anonim válasza:
Mascarpone a megoldás. És isten ments, nehogy vajjal keverd, az nem kell a tiramisuba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!