1/4 anonim válasza:
Felteszed főni a meggyet, teszel bele fahéjat, szegfűszeget, citromhéjat, és cukrot. Amikor megfőtt, behabarod vaníliás, vagy puncsízű pudingporral, és tejszínnel. Ha kész, a fűszereket kiveszed belőle, és tejszínhabbal a tetején, tálalod.
2/4 anonim válasza:
Az első nagyon édes lesz, de van, aki úgy szereti.
Ha a citromhéj helyett a citrom levét teszed bele (a héja úgyis veszélyes, ha nem biocitrom), sokat javítasz a helyzeten.
Ha nem pudingot teszel bele, a műanyagot is megspórolod.
Ha nem tejszínnel, hanem tejföllel (és kevés liszttel) habarod be, tökéletes eredményt kapsz, DE nem lesz nagyon édes.
Fahéj, szegfűszeg ugyanúgy kell bele, és cukor ízlés szerint.
3/4 anonim válasza:
Tejfeles habarással készülnek a gyümölcslevesek. Én úgy készítem, ahogy a második kedves válaszoló írta, de teszek bele egy csipetnyi sót is, én így tanultam annak idején.
4/4 anonim válasza:
Én citromkarikát teszek bele, és egy kis citromlevet, cukrot ízlés szerint, szegfűszeget, fahéjat, és vaníliás pudingporral, és gyümölcsjoghurttal habarom. Mi így szeretjük. És persze egy csipet só kell bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!