A rakott krumplira rá kell rakni a jénai tetejét amikor sül?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:52
1/8 anonim válasza:
Nem, ha betakarod, akkor nem lesz olyan szép piros, de felesleges is, mert semmi se nyers benne, nem kell puhulnia, csak összemegeledni
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 8. 13:56
3/8 A kérdező kommentje:
Ha most elkezdem főzni a krumplit kb.mikorra lesz kész maga a kaja????
2009. júl. 8. 14:03
4/8 anonim válasza:
na. először is. ha mindent készre főzöl akkor ugye míg összerakod és felsütöd, ez függ attól milyen gyors a sütőd és te milyen gyorsan pucolsz tojást szerintem rutinnal egy órán belül megvan. vigyázz a krumplira, ne főzd szét mert akkor nem tudod belekarikázni, törni fog nagyon. a tejfölhöz-feltéve hogy raksz bele mert ugye nem mindenki szokott- én szoktam tenni delikátot és majonézt olyan tartármártás szerüt készítek és azt használom. ja és a krumplikra dobjál pici sót minden sorra. na remélem segítettem. ja és a tető nem kell rá de csak akkor ha télleg készre főztél mindent. ha gondolod tetejére reszelj sajtot. szép piros lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
HÁNY FOKON SÜSSEM???
2009. júl. 8. 14:49
7/8 anonim válasza:
Mi rászoktuk rakni, és a vége előtt egy kicsivel levenni, hogy piruljon.
8/8 anonim válasza:
Mi sose főzzük meg a krumplit, nyersen tesszük a sütőbe, és finoman megsül mindennel együtt. Ma az lessz nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!