Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet kezdeni natúr...

Mit lehet kezdeni natúr joghurttal?

Figyelt kérdés
Kezdő 'háziasszony' vagyok, és kaptam majdnem 40 doboz natúr activia joghurtot, de nem szeretem magában. Azon kívül, h teszek bele meggyet, gyümölcsöt... és úgy eszem meg, mit lehet kezdeni vele? Mert mire megennék ennyit, rég megromlana :S Ötletek?

2012. jún. 28. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2012. jún. 28. 11:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Google-ból joghurt torták, de ha beütöd, akkor ad le csirkét, vagy amit akarsz joghurttal

2012. jún. 28. 11:22
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha 20-at elajándékozol, akkor is marad még 20 db, és valakiknek örömet is okozol vele.
2012. jún. 28. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor nyáron nagyon jó ötlet a fagyi. Turmixold össze gyümölcsökkel ízlés szerint, öntsd akár üres tejfölös dobozba (lehet kapni fagyi pálcikát is) az bele szúrod, beteszed a fagyasztóba és már meg is van a finom házi jégkrémed :-) ja és nem utolsó sorban így legalább eláll.

megtaláltam a linket :-)

[link]

2012. jún. 28. 11:37
 5/14 anonim válasza:
100%
Sótlan magvakat is lehet bele keverni: napraforgómagot, mandulát, stb. Nagyon finom úgy. Lehet még salátába tenni, turmixba, süteménybe...
2012. jún. 28. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Cukor nélküli? Mert akkor salátaöntetnek jó. Például sok kaporral. :)
2012. jún. 28. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Le is fagyaszthatod. amikor kell kiveszed, normál hűtőben kiengedve tökéletes. kásás állapotban gyömülccsel, cukorral vagy mézzel valóban fagyi feeling.
2012. jún. 28. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Add a rászorulóknak.
2012. jún. 28. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:

joghurtos gyümölcstorta

túrót lehet vele kikeverni ez önmagában is finom egy kis gyümölccsel, vagy csinálsz belőle sütit

müzlire lehet önteni, magvak, méz, gyümölcs mehet hozzá

öntetnek, mártogatósnak salátákhoz, husokhoz

husokat lehet joghurtban pácolni

rakott ételeknél a tejfölt lehet helyettesíteni joghurttal

főzelékeket, leveseket lehet vele habarni

pogácsákba, perecbe

2012. jún. 28. 14:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Gyümölcsös-joghurtos torta az első felvonás :) Ajándékozzam el? A környéken kb minden 2. család kapott...
2012. jún. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!