Mit lehet kezdeni natúr joghurttal?
Figyelt kérdés
Kezdő 'háziasszony' vagyok, és kaptam majdnem 40 doboz natúr activia joghurtot, de nem szeretem magában. Azon kívül, h teszek bele meggyet, gyümölcsöt... és úgy eszem meg, mit lehet kezdeni vele? Mert mire megennék ennyit, rég megromlana :S Ötletek?2012. jún. 28. 11:17
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Ha 20-at elajándékozol, akkor is marad még 20 db, és valakiknek örömet is okozol vele.
4/14 anonim válasza:
Ilyenkor nyáron nagyon jó ötlet a fagyi. Turmixold össze gyümölcsökkel ízlés szerint, öntsd akár üres tejfölös dobozba (lehet kapni fagyi pálcikát is) az bele szúrod, beteszed a fagyasztóba és már meg is van a finom házi jégkrémed :-) ja és nem utolsó sorban így legalább eláll.
megtaláltam a linket :-)
5/14 anonim válasza:
Sótlan magvakat is lehet bele keverni: napraforgómagot, mandulát, stb. Nagyon finom úgy. Lehet még salátába tenni, turmixba, süteménybe...
6/14 anonim válasza:
Cukor nélküli? Mert akkor salátaöntetnek jó. Például sok kaporral. :)
7/14 anonim válasza:
Le is fagyaszthatod. amikor kell kiveszed, normál hűtőben kiengedve tökéletes. kásás állapotban gyömülccsel, cukorral vagy mézzel valóban fagyi feeling.
9/14 anonim válasza:
joghurtos gyümölcstorta
túrót lehet vele kikeverni ez önmagában is finom egy kis gyümölccsel, vagy csinálsz belőle sütit
müzlire lehet önteni, magvak, méz, gyümölcs mehet hozzá
öntetnek, mártogatósnak salátákhoz, husokhoz
husokat lehet joghurtban pácolni
rakott ételeknél a tejfölt lehet helyettesíteni joghurttal
főzelékeket, leveseket lehet vele habarni
pogácsákba, perecbe
10/14 A kérdező kommentje:
Gyümölcsös-joghurtos torta az első felvonás :) Ajándékozzam el? A környéken kb minden 2. család kapott...
2012. jún. 28. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!