Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a hus levessel?

Mit csináljak a hus levessel?

Figyelt kérdés
A huslevesem zavaros szinü lett nem olyan szép mert forraltam véletlenül. Mit csináljak vele?
2012. jún. 24. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Üssél bele egy tojás fehérjét.
2012. jún. 24. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézd! Találtam egy linket is, hogyan kell csinálni.

[link]

2012. jún. 24. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha végképp nem sikerül megtisztítanod, még készíthetsz belőle tejszínes, vagy tejfölös /tárkonyos/ ragu levest is.
2012. jún. 24. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha lefagyasztod, és amikor csak síma bableves van soron, azzal főzöd össze, isteni lesz a bablevesed. Ki ne öntsd, nagyon sokmindenre jó lesz az még!
2012. jún. 24. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen rántásos leveshez felhasználhatod.
2012. jún. 24. 12:06
 6/8 kalifaszi guszti ***** válasza:
igazából semmit. szűrd le ahányszor csak tudod és használd fel alaplének
2012. jún. 24. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom már túl vagytok a evesen, de nem baj, ha nem víztiszta, attól még finom lehet, ha bele tettél anyai-apait.

mindenkivel előfordulhat, hogy egy pillanatra nem figyel oda és fölzubog a levese.

A tojásfehérjés derítés jó megoldás, de én nem vacakolnék vele, ha egyszer finom.

(persze más, ha a vendégek nemsokára csengetnek...)

saját hibáinkból tanulunk, legközelebb tuti, hogy nem fogod elhibázni:)az átalakítás sem rossz ötlet, és az alaplének való későbbi felhasználás sem.

Kitartást és sok szép tiszta húslevest kívánok neked.

2012. jún. 24. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
én ezt nem értem. Nekem szinte mindig felforr a leves (véletlenül), de ha elkészült, nem szűröm le rögtön, hanem kiszedek mindent, ami benne van, és a lét hagyom ülepedni kb 10 percig, utána gyönyörűen le lehet szűrni. Ti nem hagyjátok ülepedni?
2012. jún. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!