Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Garnélából vagy koktélrákból...

Garnélából vagy koktélrákból milyen egyszerű kajákat lehet csinálni? Recepteket is írjatok, légyszi!

Figyelt kérdés
Szeretném megkóstolni ezt a két rákfélét és kiváncsi lennék, hogy hogyan érdemes elkészíteni.
2009. júl. 6. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én vajon szoktam megpirítani a garnéla rákot. Megmosod /többször/, lecsurgatod róla a vizet. Rízs, vagy burgonyapűré szokott lenni a köret.
2009. júl. 6. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Garnélából tejszínes-rákos spagetti.
2009. júl. 6. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Garnélával töltött palacsinta sajtmártással.

Ne ijedj meg, nagyon egyszerű és isteni!

Sós palacsintatésztából kellő mennyiségű palacsintát sütsz, melegen tartod. A garnélát, vagy koktélrákot vajon átfuttatod, borssal, bazsalikommal ízesíted, betöltöd a palacsintákba.

Elkészíted a sajtmártást, [link] ha lehetőséged van többféle sajtból (maradék is lehet)

Jénaiba rakod a palacsintákat, ráöntöd a mártást, tizenöt percig sütőbe tolod 180 fokon.

Evés után fogadod a gratulációkat! :)

2009. júl. 6. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A garnélarákot pl: rántva, tésztában, salátában, pizzán.


A királyrákot pl: rántva, grillezve, nyárson, fokhagymásan.

2009. okt. 16. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!