Garnélából vagy koktélrákból milyen egyszerű kajákat lehet csinálni? Recepteket is írjatok, légyszi!
Figyelt kérdés
Szeretném megkóstolni ezt a két rákfélét és kiváncsi lennék, hogy hogyan érdemes elkészíteni.2009. júl. 6. 21:01
1/4 anonim válasza:
Én vajon szoktam megpirítani a garnéla rákot. Megmosod /többször/, lecsurgatod róla a vizet. Rízs, vagy burgonyapűré szokott lenni a köret.
2/4 anonim válasza:
Garnélából tejszínes-rákos spagetti.
3/4 anonim válasza:
Garnélával töltött palacsinta sajtmártással.
Ne ijedj meg, nagyon egyszerű és isteni!
Sós palacsintatésztából kellő mennyiségű palacsintát sütsz, melegen tartod. A garnélát, vagy koktélrákot vajon átfuttatod, borssal, bazsalikommal ízesíted, betöltöd a palacsintákba.
Elkészíted a sajtmártást, [link] ha lehetőséged van többféle sajtból (maradék is lehet)
Jénaiba rakod a palacsintákat, ráöntöd a mártást, tizenöt percig sütőbe tolod 180 fokon.
Evés után fogadod a gratulációkat! :)
4/4 anonim válasza:
A garnélarákot pl: rántva, tésztában, salátában, pizzán.
A királyrákot pl: rántva, grillezve, nyárson, fokhagymásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!