Angyal97 kérdése:
Mit tegyek hogy a tésztalapok ne emelkedjenek fel és ne zsugorodjanak össze?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 14:07
1/3 anonim válasza:
Milyen tészta???
Vagy hagyd ki a sütőport. Vagy adj hozzá 1/3 keményítőt a liszt helyett,vagy kend be tojás sárgával. De értelemszerűen másféle tésztákra vonatkoznak,azért kérdezem.
2/3 anonim válasza:
Ha linzer alapú,akkor sütés előtt villával szurkáld meg a lapokat.
3/3 anonim válasza:
Gondolom, linzerről kérdezel, az szokott zsugorodni. Az emelkedés ellen ne gyúrd túl (csak addig, amíg éppenhogy összeáll gombócba, csomagold folpackba és tedd hűtőbe, aztán nyújtsd ki), és sütés előtt szurkáld meg. A zsugorodás ellen pedig tedd hűtőbe vagy fagyasztóba a már kinyújtott tésztát legalább negyed órára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!