Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi van a Svájci-csokoládétortá...

Mi van a Svájci-csokoládétortában?

Figyelt kérdés
egyetlen egy debreceni cukrászdában ettem ilyet. azóta sehol nem találok ilyet.. de még a receptjét sem. nagyon nagyon sűrü kakaós vagy csokis massza van a csokis piskótalapok közt. (majdem olyan sűrü mint az a téglalap alakú 50 ftos sport szelet. az a zöld papiros) . nagyon sötét a szine a krémnek is és a piskótának is. a cukrászdában svájci csokitorta volt a neve de nem hiszem hogy így hívják mert a neten sem találtam ilyen név alatt ilyen süteményt..... de az biztos hogy életem legfinomabb csokia sütije :) ha valaki tudja írja le a receptjét!!!
2012. jún. 12. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

:D Ez nem olyan, hogy van egy recept, aztán vagy ismeri valaki, vagy nem. :)

Van egy cukrászda, ahol így csinálják a csokitortát. Kb 45.000 féle képpen lehet megcsinálni.

Hogy pont ott hogy csinálják, azt az ott dolgozó cukrásztól tudod megkérdezni.

Egyébként valószínűleg minőségi holland kakaót, meg 86%-os csokit használnak, ha ennyire tömény, és jó volt.

2012. jún. 12. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyi, hogy a név természetesen fantázia név, bivalybasznádi csokitorta is lehetne, csak úgy kevésbé eladható.
2012. jún. 12. 19:52
 3/4 A kérdező kommentje:
hát... jah .végülis igazad van.. csak gondoltam hátha valaki tudja hogyan készül.... sok mindenkitől kérdeztem már... azt mondták h párizsi krém van benne ... de az teljesen más...
2012. jún. 12. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:

mekkorát röhögtem a másodikon XD

mi volt a cuki neve?

2012. jún. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!