Milyen ételt főzzek, amihez sertéshús, zöldborsó és tejszín kell? Mit főzzek ezekből, hogy mindhárom hozzávaló benne legyen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 12:13
1/5 anonim válasza:
Tejszínes zöldborsós ragut készíthetsz belőle.Apróra vágsz hagymát, azt megdinszteled, rá a kockákra vágott sertéshúst, és addig kevered, ameddig kifehéredik a hús. Befűszerezed, egy kicsi vizet töltesz alá, és megfőzöd. Ha majdnem kész, mehet bele a zöldborsó, és a tejszínes habarás. Tésztával, vagy nokedlivel már tálalhatod is.
2/5 anonim válasza:
igen, mi is szoktunk, kb úgy, ahogy az első válaszoló írta, mi zöldborsós tokánynak hívjuk. nagyon finom.
3/5 anonim válasza:
ja, mi a tokányféléket (nem a pörköltet) csíkokra vágjuk, de ez részletkérdés, inkább csak szokás.
a tejszínes sűrítésnél a hőkiegynelíteésre figyelj, mert a forró szaft összekaphatja.
4/5 A kérdező kommentje:
Zöldborsós sertéstokányt csináltam. Köszönöm a segítségeteket, nagyon finom lett!
2012. máj. 28. 16:22
5/5 anonim válasza:
Gratulálok a finom ebédhez!:)úgy ráhangolódtam, most erre a receptre, hogy a következő hétvégén és is ezt fogok csinálni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!