Milyen egyszeru es olcso pizzafeltetek vannak?
Én veszek pizzakrémet (üveges Univer)megkenem a pizzatésztát szórok rá oregánót,bazsalikomot,kakukkfüvet (mind szárított),majd pár szelet pizza sonkát,tarját,szalámit v. kolbászt teszek rá,majd kevés apritott vöröshagymát és kukoricát szórok rá,majd reszelt sajt is kerül a tetejére (van amikor még tojást is ütök még rá)és mehet a sütőbe.
Én saját magam készítem a pizza tésztát.
Nekem az egyik nagy kedvenc a Hawaii pizza.
A tésztát kinyújtom, megkenem majonézzel, rá a sajtot, rá sonka/vagy füstölt párizsi, lila hagyma, ananász
bors, só
Az olcsóság attól is függ, mid van otthon. Nálunk az olcsó pizza következőképpen néz ki: a tésztát (házi készítés) megkenjük olivaolajjal, szeletelek rá paradicsomot és hagymát, néhány bazsalikomlevelet, pici reszelt sajt és mehet a sütőbe.
A másik variáció: készítek egy hamis milánói szószt. Olajon megfuttatom a hagymát és a fokhagymát, rádobom az összetört húskonzervet, felöntöm paradicsomlével, só, bors, bazsalikom, oregánó, kakukkfű. Ezzel megkenem a tésztát, hagyma (estleg főtt tojás) és sajt rá és sülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!