Miért kell a tortán a gyümölcsöt zselézni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 20:59
1/7 anonim válasza:
Nem kell, rárakhatod anélkül is. De ha zselével bevonod szebb lesz, megtartja a formáját, nem veszít a nedvesség-tartalmából, nem lesz a gyümölcs löttyedt.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. máj. 20. 21:17
3/7 Pipci válasza:
Hogy meg tudd enni másnap is a gyümölcsöt :D
4/7 anonim válasza:
Első jól írta. Szebb, fényesebb, gusztább lesz a torta,és a gyümölcsök is megőrzik a zselé alatt az állagukat.
5/7 anonim válasza:
Pont tegnap csináltam epres gyümitortát. el sem tudnám képzelni zselé nélkül. én mindig színtelent használok, hogy lássam, milyen gyönyörű kirakva pudingos teteje.az oldalára is lecsorgatom, így valóban nem szárad ki a piskóta sem. igaz nem sok ideje marad száradni...:)
6/7 anonim válasza:
1. Mert gusztább lesz
2. Tartósítja a gyümölcsöt.
Ha tuti h még aznap megeszed akkor nem muszáj rakni rá
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. máj. 21. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!