Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukorgyöngy ezeknek a színes...

Cukorgyöngy ezeknek a színes golyóknak a neve? Tesco-ban vagy Lidl-ben lehet venni?

Figyelt kérdés
KÉP: [link]

2012. máj. 19. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nagyáruházakban csak cukorszórás van, vagy nagyobb méretű Dr. Oetker cukorgyöngy. Cukrászboltban biztos kapsz hasonlót, vagy ha nincs, tudnak rendelni.
2012. máj. 19. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Auchanban meg Corában láttam ilyet.
2012. máj. 19. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sajnos nálunk se Auchan, se Cora nincs :S de cukrászboltban megnézem
2012. máj. 19. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a Tescoban vettem nemrég ilyet, kis üvegcsében volt, csak nem színes, hanem ezüst és arany golyók voltak benne. De méretre ugyanilyen volt.
2012. máj. 19. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Cukorgyöngy és a Tescoban és a Lidl-ben is lehet kapni.
2012. máj. 20. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Tescoban én is csak arany+ezüst színűt láttam,d e nekem mindenképpen színes kellene.. Lidl-ben nálunk nincs, úgyhogy marad a cukrászbolt :D:)
2012. máj. 26. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!