Túl sós lett a húsgombóclevesem és nagyon sok maradt még. Tudok valahogy segíteni rajta, vagy önthetem ki?
Szia!
Merj ki - attól függően mennyire sós - 4-5 merőkanál levest, pótold vissza vizzel, majd ízesítsed vissza egy kicsit. (Mindenképp melegítsd össze.)
Üdv!
Mindegyik válasz jó én mondok egy sokadikat.Tésztaszűrővel szűrd le a levest egy edénybe és tedd el külön a levest és külön a húsgombócot.Holnap csinálj pl. egy sajtkrémlevest és a húsgombóc lessz a betétje.Így nem eszitek három napig és igazán finom és gyors.SAJTKRÉMLEVES:Világos vajas rántás,felengeded a levessel,tejszínt és reszeltsajtot teszel bele.Nagyon finom ha a fele trappista a fele füstölt.Addig forralod amíg a sajt felolvad és teljesen síma nem lessz.Fűszerezed fehérborssal,szerecsendióval,pici vegetával.Ha nagyon jót akarsz és van otthon kb 2 dl fehérbort és egy pici konyakot is tehetsz bele.SÓVAL NEEEEEE!!!!! Ha kész beleteszed a megmaradt húsgombócokat és -ha zöldséggel csináltad-azt is.Pompás eledel.
Jó étvágyat.(ha nem fog ízleni küldd el e-mail-ban én imádom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!