Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkehúshoz milyen öntet...

Csirkehúshoz milyen öntet illik, ízben?

Figyelt kérdés
öntet, sültcsirke
2012. máj. 3. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én fokhagymásat vagy curryset szoktam.
2012. máj. 3. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféle illik hozzá. Ez persze függ a körettől is, vagy hogy magát a húst fűszerezted-e már, vagy sem.

Amúgy milyen öntetre gondolsz? Amit boltban lehet kapni, üveges vagy por formában, vagy itt valami mártás is szóbajöhet?

Én nagyon szeretem a csirkét citrommártással, de tejszínes öntettel is, vagy hagymamártással.

2012. máj. 3. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a gombásat szeretem. Zsiradékon hagymát, majd gombát piritok. Ha már nincs leve, akkor ráöntöm a következő öntetet. 2 deci tejfölben elkeverve l evőkanál liszt. Óvatosan kiforralni, füszerezheted sóval, borssal, mustárral,kis fokhagymával.
2012. máj. 3. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Én szeretem sajtmártással vagy gyümölcsszósszal is. nyáron gyümölcsjoghurttal és salátával eszem.
2012. máj. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!