Van még olyan süti mint a győri édes kismackó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 22:14
1/1 anonim válasza:
nincs, de gondolkodj: csak így gyorsan ezt agyaltam ki: készíts piskótát, még sütés előtt válaszd ketté az adagot, egyik felébe tegyél kakaót, majd öntsd a sima tésztát a tepsibe, arra rá a kakaósat (nyugi, nem folyik nagyon össze) és így süsd össze. Aztán vágd ketté és kend meg az egyik felét (ha jól tudom két fajta léteik, csokis és lekváros, én azt ajánlom neked, hogy eperlekvárral kend meg a tésztát, de csokikrémet is készíthetsz), majd rá a másik lap. Ennyi, egyszerű, de ha nem érted, írj és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!