Tudtok nekem ajánlani a Tescoban kapható sütik közül valami finomat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne a legdrágábbat és ilyen "csomagolt" legyen, szóvl ne közvetlen a sütis pultról.
Előre is köszönöm!
2012. ápr. 21. 17:20
1/5 anonim válasza:
800 ft körül van egy kilós dobozos "gazdaságos" linzersüti.
egyszer meg lehet próbálni, többet úgy sem vesz az ember...
2/5 anonim válasza:
A finom sütit szeretnél miért nem cukrászdába mész, mi a fenéért a Tescoba??
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a választ!
Másodiknak: azért, mert a tesco van a közelben, plusz direkt mondtam, hogy nem ilyen sütis pultról való dolgot szeretnék.
2012. ápr. 21. 19:30
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, egyébként nem olyan rossz, csak hát mégsem házi. de nyilván azért veszi meg az ember, mert éppen, akkor, nincs más lehetősége.
van benne vaniliás, kakaós, lekváros, szóval minden benne van, hogy ehető legyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy alkalmat csak kibírok vele, muszáj most ennem valami édességet és ezt tűnik a legkézenfekvőbbnek!:)
2012. ápr. 21. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!