Darált húsról honnan tudom, hogy romlott?
ha fura szaga van akkor biztos hogy nem jó! inkább ne használd fel!
mivel holnap már le is járna,így még gyanúsabb,hogy már megromlott..
Hát ezt benézted!
Soha ne vegyél olyan darált húst, amit nem a szemed előtt, az általad kiválasztott húsból daráltak, bármilyen csábító is az ára.
Az, hogy a "fura szaga" mellett megeszed-e, a Te döntésed, én kidobnám.
doboszoli
Darálok neked a szemed előtt olyan húst, hogy mégsem azt kapod, amit kértél! /40-60 dkg. között maradhat a daráló csövében, ha ügyes a hentes/.
Alap, hogy megszagolom a darálthús, és ha nem aznap használom fel, akkor lefagyasztom.
ha csomagoltat vettél, a védőgáztól is lehet fura szaga.
már próbáltam én is, de soha többet.
hentesnél meg látom, hogy mit darált előttem, és bízom benne, hogy nem a tegnapi maradékot tolja nekem...
amúgy , ha valóban büdös, akkor borzalmas, szóval nem hiszem, hogy én nekiállnék bármit is főzni belőle.
qkker!
Elhiheted, hogy láttam már közelről friss húst, meg állottat, sőt büdöset is.(anélkül, hogy értelmetlen vitába akarnék kezdeni)
A darálóba meg tudunk egyezni 4-6 deka maradékban, jelenleg is azzal dolgozunk.(mármint iparival)
Nem kárörömből mondtam a kérdezőnek amit mondtam, hanem tanácsként, amit nem kötelező megfogadni...
"A darálóba meg tudunk egyezni 4-6 deka maradékban,"
Csak egy utolsó OFF:
másfél évig voltam hentes -igaz még az átkosban, de a darálók nem változtak-, hidd el, ha meg van tömve a cső, akkor a 40-60 deka simán benne van.
ON:
Az viszont jogos, hogy a fura szagút kukába.
utolsó javaslata verhetetlen valóban azt darálod, amit vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!