Szerintetek a sóska levest lehetne tejszínes pudinggal főzni?
persze
meg darált húsos rakott krumplit mákos vaníliasodóval
szóval lehet ilyeneket főzni, nem robbannak fel, éljen a kémia - csak ki eszi meg?
Hát mivel a sóskát kb 1 kg cukorral szokták főzni, hogy ehető legyen így elméletileg nincs kizárva, bár azért ez mégiscsak egy zöldség...
Egy kisérletet megér, nem nagy költségveszteség ha kidobod.
a puding keményítő, vagyis egy jókora kanálnyít vízzel kikeversz simára, egy kis meleg levessel hőkiegynelíted és a levest ezzel sűríted, nagyot nem hibázhatsz.
De lehet, hogy egy új köretet találtál fel:)) formából kiborított csinos kis sóskapudingok,rajtuk pár csík zsülienre vágott párolt répával, akár valami sült mellett is jól mutathatnak, pár db burgonyakrokett társaságában...
Sok az ilyen véletlenszülte új recept.
Semmi sem lehetetlen, kreativítás, művészet néha a főzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!