Ezekből a hozzávalókból milyen sütit lehetne csinálni?
kókuszos keksz
kókuszgolyó
linzer
túrós pogácsa
almás pite
omlós keksz
piskóta
pudingos gyümölcstorta
olajos sütemény almával
túrókrémes torta
mindmegette.hu-n meg kereshetsz hozzávalókra is ;)
azért az almás, túrós sütikhez nem árt a citrom.
Ebből csinálhatsz akár rakott palacsintát is, pudinggal töltve. De van egy kiváló Jamie Oliver palacsinta receptem: 1 bögre liszt, 1 bögre tej, fél csomag sütőpor, pici só és kb. 2 evőkanál cukor. Ebbe kis lyukú reszelőn belereszelsz 1 kisebb almát, jól összekutyulod. Hűtőben állni hagyni fél órát, aztán vajon kisütni. Evőkanállal kis lepényeket kell szaggatni belőle, kb. olyan, mint a lapcsánka, szóval nem az a klasszikus palacsinta, vaskosabb. Vajon kell mind a két oldalát pirosra sütni, és forrón lehet hozzá lekvárt, túrókrémet, natúr vagy gyümölcs joghurtot enni, nagyon finom.
többféle muffint is kihozhatsz belőle. én is úgy szoktam, ha gőzöm sincs, hogy mit kéne sütni, akkor jön a megmentő muffin. ahhoz mindig minden van otthon, csak fantázia kérdése, hogy milyen legyen.én az olajos, bögrés ...stb muffinalapot szoktam "szedettvedett" hozzávalókból összedobni.Neked sokminded van, tehát akár többfélét is csináhatsz.
ha nincs mufftepsid, egy sima tepsibe öntve is meg lehet sütni.
sport szelet
kókusz bomba
kókuszgolyó
pudingos keksz
kráter szelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!