Mák vagy diódarálóval lehet porcukrot csinálni?
Figyelt kérdés
Nincs kávédarálóm, se semmilyen aprítógépem, csak mák és diódarálóm. Valamelyik jó lenne a cukorhoz?2012. ápr. 5. 19:16
1/10 anonim válasza:
Elvileg igen, mi is azzal csináltuk régen úgyemlékszem.
2/10 A kérdező kommentje:
De melyikkel? :) a mákdarálóval?
2012. ápr. 5. 19:28
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. ápr. 5. 19:32
5/10 anonim válasza:
Régen, mi is mákdarálóval daráltuk le a cukrot.
8/10 A kérdező kommentje:
Le tudtam többé-kevésbé darálni a mákdarálóval, hagyott benne kristályokat, de a célnak azt hiszem, megfelel így is.
2012. ápr. 5. 21:24
9/10 anonim válasza:
Igen, sőt sokkal jobb lesz így a porcukor. A krémek attól lesznek sokszor "korcogósak" mert a fehérítés során hozzáadott anyagok nem olvadnak el.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát a linzer remek lett, amihez kellett a porcukor, úgyhogy biztosan így csinálom majd máskor is. :) Kicsit időigényes, picike a mákdarálóm, de jó ez így, legalább a karomat is edzem, míg tekerem.
2012. ápr. 6. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!