Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gázsütőben vagy elektromos...

Gázsütőben vagy elektromos sütőben lehet gyorsabban és finomabbat sütni?

Figyelt kérdés
Most akarok új tűzhelyet venni, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. A főzőlapja gáz lesz, de a sütőt még nem tudom. Nem nagyon van reális összehasonlítási alapom a mostani sütőkről, mert elektromos sütőben utoljára 10 éve sütöttem, a gázsütőm pedig olyan régi, hogy köszönőviszonyban sincs a mostani gáztűzhelyek tudásával. Melyikben készül ez gyorsabban az étel (elsősorban húsfélék, másodsorban sütemény)? És melyikben lesz jobb minőségű (ízletes, omlós, stb.)?
2009. jún. 16. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Az elektromos jobb, könnyebben tudsz hőfokot állítani.

Sütiknél tuti az elektromos ez tapasztalat nagyon sokat sütök pl piskótát a gázba n sült nem hasonlítható az elektromoshoz 28/F

2009. jún. 16. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Mindenképpen az elektromos sütő a jobb,mivel egyenletesebben sü,mint a gázos.És az elektromosnál tudsz állítani alsó-felső sütést is,ami egy piskótánál nagy előny!:)

maszatka

2009. jún. 16. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. jún. 16. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Sütőben a VILLANY-nál nincs jobb!

Felül meg a gázos főzőlapok... :D

A legtökéletesebb sütiket, sülteket villanysütővel tudod elkészíteni.

2009. jún. 17. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!