Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet venni garantáltan...

Hol lehet venni garantáltan füstölt-kötözött sonkát diójából készült részt? Vákum csomag kizárva. Budapest.

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

halkan megjegyzem, a " gasztrorangyal" egyértelműen reklámműsor...nem kell bedőlni minden angyalkának, őt azért fizetik, hogy vevőket szerezzen a reklámozott termékekre.

az átlagember nem pakol úgy a kosarába , mint Marcsika....:((

2012. márc. 31. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
Hol laksz - már a kalapos?
2012. márc. 31. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
Már Bp-en, de eredetileg csongrádi vagyok
2012. márc. 31. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:

@ma 18:43


Miket nem mondasz!

Vedd tudomásul, hogy Borbás Marcsika a hiteles megmondóember!

:D

2012. márc. 31. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
Háááát, hogy ez nem is jutott eszembe...:D
2012. ápr. 1. 05:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
Erzsi-Erzsi magadnak üzengetsz?
2012. ápr. 1. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 doboszoli ***** válasza:

Nna kérem, mielőtt elfajul a dolog:

A sertés comb részei, a felsál, a dió, a rózsa, és a frikandó.

Ha mondjuk csak dióból kérne valaki sonkát, 3000 alatt szóba sem állnék vele. ("igazi" házi sonkáról beszélek, ami 3 hétig áll a saját levében, és csak konyhasót tartalmaz)

A comb többi része, semmivel nem különb alapanyag a lapockánál, sőt.

Én két félét készítek húsvétra, mindkettőt lapiból.

Egyik a darabolt parasztsonka, amikor is a lapockát bőrösen, szalonnásan keresztben 8-10 centisre felszeletelem, benne hagyva a combcsontot, és a "lapátcsontot" is, majd sózás után pirosra füstölöm.

Másik a kötözött, ami csontozottból készül, zsír és bőrmentes. Ezeket 1800, ill.2000 forintban számítom meg kilónként.Elég jól fogy..

A kérdésre konkrétan nem tudok választ adni.

2012. ápr. 1. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Zoli, számitottam Rád. 3 ezret valóban nem szántam rá, de 2 ezerig elmennék. Tudom, hogy messze vagy, és az idő is kevés már, de megpróbálok nyitott szemmel járni, és talán itt is találok. Igazából a paraszt sonkát nem szeretem főzve, nekem száraz, mint a teve sz. Házi sonka mindig van itthon, mert van egy forrásunk az mdf. piacon, de az főve nem lenne jó.Valami kötözött jellegü kellene, de jó lenne, ha husból készülne. Multkor én vettem azt a "sonkát" ami fővés után forrón olyan gyöngyöket eregetett,mint a viasz. Válaszoltál is.
2012. ápr. 1. 07:35
 19/20 A kérdező kommentje:
És még egy szempont. A családban laktóz érzékenység van, tehát erre is figyelni kell. A legtöbb felvágottban és még multkor a kötözött sonkában is feltüntették a laktózt.
2012. ápr. 1. 07:51
 20/20 doboszoli ***** válasza:
Érdemes megnézni a "tacskó gazdaságos", és mondjuk a Pick békebeli sonka (ami már közelít az igazihoz) ára közötti különbséget.
2012. ápr. 1. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!