Hol lehet venni garantáltan füstölt-kötözött sonkát diójából készült részt? Vákum csomag kizárva. Budapest.
halkan megjegyzem, a " gasztrorangyal" egyértelműen reklámműsor...nem kell bedőlni minden angyalkának, őt azért fizetik, hogy vevőket szerezzen a reklámozott termékekre.
az átlagember nem pakol úgy a kosarába , mint Marcsika....:((
@ma 18:43
Miket nem mondasz!
Vedd tudomásul, hogy Borbás Marcsika a hiteles megmondóember!
:D
Nna kérem, mielőtt elfajul a dolog:
A sertés comb részei, a felsál, a dió, a rózsa, és a frikandó.
Ha mondjuk csak dióból kérne valaki sonkát, 3000 alatt szóba sem állnék vele. ("igazi" házi sonkáról beszélek, ami 3 hétig áll a saját levében, és csak konyhasót tartalmaz)
A comb többi része, semmivel nem különb alapanyag a lapockánál, sőt.
Én két félét készítek húsvétra, mindkettőt lapiból.
Egyik a darabolt parasztsonka, amikor is a lapockát bőrösen, szalonnásan keresztben 8-10 centisre felszeletelem, benne hagyva a combcsontot, és a "lapátcsontot" is, majd sózás után pirosra füstölöm.
Másik a kötözött, ami csontozottból készül, zsír és bőrmentes. Ezeket 1800, ill.2000 forintban számítom meg kilónként.Elég jól fogy..
A kérdésre konkrétan nem tudok választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!